Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Wedding photographer

Όπως καταλάβατε και από τον τίτλο, θα μιλήσουμε για το θέμα την φωτογραφίας γάμου.
Πολύ εύστοχα θα αναρωτηθείτε, τι σχέση έχει η φωτογράφηση γάμου σε blog, που ασχολείται με την βάπτιση??
Και όμως, αν το σκεφτείτε, θα καταλάβετε ότι πολλές και πολλοί από εμάς, συνδυάζουν την βάπτιση με τον γάμο. Και από οικονομικής άποψης, αλλά και από άποψη ευκολίας.
Έτσι λοιπόν, θα μπορούσαμε να συνδυάσουμε την Βάπτιση, με τον Γάμο μας, αν φυσικά συμβαίνει αυτό.
Η πρώτη μου ξαδέρφη, η Μαρία, η οποία μένει μόνιμα στην Αμερική, θα έρθει το καλοκαίρι για να κάνει τον Γάμο της και θα συνδυάσει και την Βάπτιση της κορούλας της. Τα μυστήρια θα γίνουν διαδοχικά, το ένα μετά το άλλο και φυσικά, πρώτα γίνεται ο γάμος και μετά η βάπτιση.
Ο wedding photographer που θα καλύψει τα Μυστήρια και την Δεξίωση που θα ακολουθήσει, θα έρθει από την Αμερική και για αυτό τον λέω στα Αγγλικά.
Φυσικά, θα μπορούσε να βρει και από την Ελλάδα, κάποιον wedding photographer με καταπληκτική δουλειά, όπως είναι η Montaz Productions, αλλά με τον συγκεκριμένο φωτογράφο γάμου από την Αμερική, έχει και συγγένεια, οπότε όπως καταλαβαίνετε....
Επειδή το θέμα wedding photographer ή φωτογράφος γάμου και γενικότερα φωτογράφος, είναι πολύ σύνθετο και με πολλές πτυχές, δεσμεύομαι να το αναλύσουμε στο μέλλον σε άλλο post ξανά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου