Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Φωτογραφίες βάπτισης

Γεια σας αγαπητές μου φίλες.
Σήμερα ασχολήθηκα με το θέμα φωτογράφηση βάπτισης . Μετά την σύσταση μιας πολύ καλής μου φίλης, που είχε κάνει τον γάμο και την βάπτιση της εκεί, πήγα στην Montaz Productions, στον Χολαργό.
Μίλησα με την υπεύθυνη της εταιρείας, της Ελένη Δόνα και πραγματικά έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη από αυτά που είδα. Το θέμα φωτογραφίες βάπτισης, είναι πολύ σημαντικό και σίγουρα αξίζει να δώσουμε μεγάλη βαρύτητα. Οι φωτογραφίες και το video, είναι το μόνο που θα μας θυμίζει την ομορφότερη ημέρα του παιδιού μας, την ημέρα της βάπτισης. Την ημέρα που επιτέλους έφτασε, μετά από πολύ οργάνωση και πολύ τρέξιμο. Μόνο οι φωτογραφίες και το video, θα παραμείνει ώστε να μας φέρνει στο μυαλό την βάφτιση. Ο φωτογράφος βάπτισης, θα φωτογραφίσει την εκκλησία που θα γίνει η βάπτιση, τον στολισμό της βάπτισης, τα ρούχα βάφτισης, την κολυμπήθρα, την λαμπάδα, το μωράκι, την νονά ή τον νονό, τους γονείς και φυσικά θα γίνει φωτογράφηση όλου τους μυστήριου της βάπτισης. Η βάφτιση είναι και αυτή ένα θρησκευτικό μυστήριο, όπως και ο γάμος και σίγουρα απαιτεί έναν επαγγελματία φωτογράφο βάφτισης και έναν επαγγελματία κάμεραμαν, ώστε να έχουμε φωτογραφίες βάπτισης από όλες τις λεπτομέρειες τις βάφτισης.
Όσο αφορά την Montaz Productions και την φωτογράφηση, όπως και στον Γάμο, υπάρχουν πολλά πακέτα και σίγουρα πολλά περισσότερα για να κάνουμε. Μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε ψηφιακά άλμπουμ ή digital album ή photobook, να εκτυπώσουμε φωτογραφίες σε καμβά, να διαλέξουμε πανέμορφα χειροποίητα άλμπουμ και φυσικά όλα επιμελημένα με την καλλιτεχνική ματιά, ενός πάρα πολύ καλού επαγγελματία φωτογράφου, όπως είναι η Ελένη Δόνα και η Montaz Productions.
Όσο αφορά την βιντεοσκόπηση της βάφτισης, μπορούμε να επιλέξουμε βιντεοσκόπηση σε υψηλή ανάλυση, δηλαδή σε high definition, να παραλάβουμε σε dvd ή σε bluray, να κάνουμε την βιντεοσκόπηση με 1 ή 2 κάμερες και πολλά άλλα.
Φυσικά και στην Δεξίωση, θα πρέπει να δώσουμε την ίδια βαρύτητα που δίνουμε και στην εκκλησία. Και στην δεξίωση της βάπτισης, θα έχουμε φωτογράφηση  και βιντεοσκόπηση.
Σίγουρα έμεινα πολύ ικανοποιημένη όσο αφορά τις φωτογραφίες βάπτισης και είμαι απόλυτα σίγουρη
ότι το αποτέλεσμα που θα μου παραδώσει η φωτογράφος βάπτισης, θα είναι τέλειο.
Οι φωτογραφίες Βάπτισης θα μας θυμίζουν για πάντα, την ομορφότερη ημέρα του παιδιού μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου