Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Προσκλητήρια Βάπτισης

Σκοπός αυτής της δημοσίευσης είναι, το να συζητήσουμε για τα προσκλητήρια της βάπτισης.
Ένα από τα βασικά θέματα που πρέπει να διευθετήσουμε, είναι και η επιλογή των προσκλητήριων
Υπάρχουν πολλά online καταστήματα ή και καταστήματα με έδρα, τα οποία μπορούμε να επισκεφτούμε και να δούμε τα προσκλητήρια σε άλμπουμ και να είναι πιο εύκολη η επιλογή μας.
Ένα πολύ καλό κατάστημα, είναι και το προσκαλώ, το οποίο και επισκέφτηκα σήμερα. Εκεί εντυπωσιάστηκα από τα πολλά προσκλητήρια που βρήκα. Ήταν όλα συγκεντρωμένα σε άλμπουμ, ανάλογα με το θέμα, δηλαδή Γάμος ή βάπτιση και ανάλογα με την τιμή και τον τύπο χαρτιού.
Είδα πολλά προσκλητήρια και ενθουσιάστηκα. Αυτά που μου άρεσαν περισσότερο, ήταν κάποια προσκλητήρια με σχέδια, που ανάλογα με το αν το μωράκι που θα βαφτιστεί είναι αγόρι ή κορίτσι, εξαρτάται και το χρώμα και το σχέδιο του προσκλητήριου.
Είδα και πολύ ωραία σχέδια για μπομπονιέρες, αλλά αυτά θα τα αναλύσουμε περισσότερο σε άλλη ανάρτηση σε αυτό το blog.
Το προσκλητήριο, είναι κάτι πολύ προσωπικό το οποίο δίνει την όλη αρχική εικόνα της βάπτισης και από αυτό διαγράφεται πόσο βαρύτητα και πόσο σοβαρά έχουν πάρει οι γονείς και οι νονοί την οργάνωση της βάπτισης.
Η βάφτιση φυσικά, δεν τελειώνει με τα προσκλητήρια και την σχεδίαση και αγορά αυτών, αλλά έχει πολλά ακόμα. Και σίγουρα, πριν αποφασίσουμε για το ποιο τελικά προσκλητήριο θα φτιάξουμε, πρέπει να δούμε αρκετά σχέδια και τύπους χαρτιών και μετά να αποφασίσουμε ποιο προσκλητήριο μας αρέσει πιο πολύ.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου