Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Εκκλησία για την βάπτιση

Σήμερα, πήγαμε στην εκκλησία, για να προγραμματίσουμε την Βάπτιση.
Η εκκλησία είναι ο Άγιος Κωνσταντίνος Γλυφάδας.
Μια πολύ όμορφη και μεγάλη εκκλησία, στο κέντρο της Γλυφάδας, με ωραίους εξωτερικούς χώρους για την φωτογράφηση βάπτισης που θα γίνει μετά το Μυστήριο.
Επίσης, η εκκλησία είναι πολύ κοντά σε αρκετούς χώρους δεξιώσεων, αν μετά σκέφτεστε να κάνετε και Δεξίωση.
Δεν υπάρχει και πρόβλημα όσο αφορά το parking των καλεσμένων, καθώς τριγύρω υπάρχουν πολλές θέσεις για αυτοκίνητα, χωρίς κάποιος να αναγκάζεται να πληρώσει σε ιδιόκτητο πάρκινγκ. Άλλα και για όσους δεν έχουν αυτοκίνητο, ακριβώς δίπλα είναι  η παραλιακή λεωφόρος, όπου περνάνε πολλά λεωφορεία, οπότε κάποιος μπορεί να έρθει και με αυτόν τον τρόπο. Όλα αυτά είναι αρκετά σημαντικά, γιατί πολλές φορές μου έχει τύχει να πάω σε κάποια βάφτιση και να ψάχνω για αρκετή ώρα να παρκάρω, με αποτέλεσμα όταν μπαίνω στην εκκλησία, να έχει ξεκινήσει η βάπτιση.
Ένα άλλο πολύ βασικό, είναι ότι η εκκλησία είναι πολύ σύγχρονη και έχει και κλιματισμό. Αυτό παίζει τον ρόλο του και στους καλεσμένους αλλά και στο μωράκι μας. όλες μας θα έχουμε πάει σε κάποιον γάμο ή βάπτιση και να έχουμε ζεσταθεί υπερβολικά, επειδή δεν έχει κλιματισμό η εκκλησία.
Εκεί λοιπόν, δώσαμε όλα τα απαιτούμενα χαρτιά και κλείσαμε την ημερομηνία, για τον Σεπτέμβριο του 2012.
Το ευχάριστο ήταν ότι μιλήσαμε με τον παππούλη που θα κάνει την βάφτιση και  η μικρούλα μας ένιωσε πολύ άνετα κοντά του. Ελπίζω αυτό να συνεχιστεί και τότε, κατά την διάρκεια την βάπτισης.

Όλα καλά λοιπόν, το πρώτο και βασικότερο βήμα έγινε και με μεγάλη χαρά και αισιοδοξία, συνεχίζω την οργάνωση της βάπτισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου